Vesa-Matti Loiri palkittiin elämäntyö-Venlalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkinäyttelijä Vesa-Matti Loiri palkittiin tänään Kultainen Venla -gaalassa elämäntyöpalkinnolla. Erityisesti Uuno Turhapuro -rooleistaan tunnettu näyttelijä ei itse päässyt noutamaan palkintoaan, koska hän on parhaillaan lomailemassa.

– Vesa-Matti Loiri on parhaillaan Intiassa, joten palkinto toimitetaan hänelle myöhemmin, palkintoa luovuttamassa ollut kokoomuspoliitikko Suvi Linden kertoi.

Loiri nähtiin äskettäin jälleen valkokankaalla, kun hänen elämästään kerto Vesku-dokumentti sai ensi-iltansa elokuvateattereissa. Dokumentissa haastateltavana oleva Loiri kertoo elämästään, ihmissuhteista ja työstään.

Kultainen Venla -elämäntyöpalkintoja jaettiin tänään useampiakin, ja muut elämäntyöpalkinnon saajat olivat Tauno Äijälä, Jarmo Jääskeläinen, Mirja Pyykkö ja Kari Kyrönseppä.