Adele Silva ei uskaltanut tavata fanittamiaan tv-tähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä Adele Silva on paljastanut keksineensä hätävalheita, ettei hänen tarvitsisi tavata huippusuosion saaneen Glee-televisiosarjan tähtiä. Tapaaminen oli määrä järjestää Lontoossa, kun amerikkalaissarjan tähdet Amber ja Chris olivat siellä vierailemassa.

Adele ei kuitenkaan ”ehtinyt” tavata televisiotähtiä, vaan kertoi olevansa siihen liian kiireinen. Nyt hän on kuitenkin paljastanut, että kyse oli vain hätävalheesta. Hän olisi nimittäin kovasti halunnut tavata tähdet, sillä hän itse on Glee-sarjan intohimoinen fani. Fanitus on kuitenkin niin suurta, että hänellä ei riittänyt uskallusta idoliensa tapaamiseen.

– Minun piti tavata heidät kun he olivat edellisen kerran Lontoossa, mutta olin tapaamisesta niin hermostunut, että sanoin olevani liian kiireinen, Adele paljasti Attitude-lehdelle.

30-vuotias Adele Silva tuli alunperin tunnetuksi näytellessään suositussa Emmerdale-saippuasarjassa. Hän halusi kuitenkin kokeilla siipiään Yhdysvalloissa, jonne hän päätti lopulta muuttaa. Menestyksekkään näyttelijäuran sijaan hän sai töitä koiranulkoiluttajana. Adele nähtiin kuitenkin taannoin vierailemassa Ruma Betty -televisiosarjassa.