Hulvaton televisiokilpailu: Bikinikaunottarista tehtiin ruoka-annos – katso

Nettivideot · Stara.fi

Suomalaisissa televisio-ohjelmissa on nähty vuosien varrella mitä erikoisempia kilpailuja, mutta Britanniassa BBC One -kanavalla esitettävä The One Show on nyt pannut mahdollisesti paremmaksi – tai ainakin hullunkurisemmaksi.

Huippusuositun Alex Jonesin juontamassa kisailussa on nyt nähty kuinka naisesta tehdään perinteinen brittiläinen ruoka-annos, eli Fish & Chips. Uimarannalla kuvatussa kisailussa bikiniasuinen nainen näytteli kalaa, joka sai toimia annoksen pääasiallisena sisältönä. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Ensin naiset riisutaan kelmusta, minkä jälkeen heidät uitetaan munassa ja jauhoissa. Lopulta asianmukaiset naiset nostetaan ”leivitettyinä annoksina” pöydälle ja annokseen lisätään ranskanperunat ja herneet.