Näitä Britney Spearsin topless-kuvia ei lehdissä nähty! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvun popmaailman suurin supertähti Britney Spears valittiin taannoin levymyynnillä ja listasijoituksilla mitattuna vuosituhannen ensimmäisen vuosikymmenen suosituimmaksi tähdeksi. Viime viikolla Britney teki näyttävän paluun musiikkilistoille.

Viime aikoina Britney ei ole kovin seksikkäissä kuvissa enää poseerannut, mutta tilanne oli toinen vielä viime vuosikymmenen puolivälin aikoihin. Nyt verkkoon on päätynyt ennenjulkaisemattomia kuvia Mark Abrahamsin kuvaussessiosta, jossa Spears nähtiin poseeraamassa yläosattomissa.

Spearsin paluusingle Hold It Against Me nousi heti useiden maiden digimyynnin listaykköseksi. Kappale julkaistiin hieman etuajassa, sillä se vuoti julkisuuteen ennen aikojaan. Sinkku on ensimmäinen lohkaisu uudelta albumilta, joka julkaistaan maaliskuussa.