Christina Milianin koira puri naapuria – oikeus tuomitsi jättikorvauksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina Suomessakin menestystä niittänyt amerikkalainen poptähti-näyttelijä Christina Milian on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Silloin tällöin popkaunotar on kuitenkin paistatellut viihdelehtien otsikoissa. Nyt laulaja joutui vastuuseen koiransa teoista.

Christina Milianilla on ärhäkkä koira, joka ei tykkää naapurista. Artistin 81-vuotias naapuri Leo Skolion sai kokea tämän noin pari vuotta sitten. Koira puri Skolionia käteen ja haava neulottiin 19 tikillä. Naapuri vaati vuosi sitten asiasta vahingonkorvausta ja onnistui, sillä oikeus langetti nyt Milianille 55.000 dollarin korvausvelvollisuuden.

Mies syytti laulajaa ja tämän perhettä samalla huolimattomuudesta, sillä koira oli karannut naapurin puolelle puremaan Skolionia. Asia saatiin kuitenkin nyt soviteltua rahalla. TMZ-julkaisun mukaan Skolion ei ole toipunut vieläkään täysin tapahtuneesta ja nykyään hän pelkää koiria.

29-vuotias Milian, oikealta nimeltään Christine Marie Flores, on aiemmin toiminut musiikkikanava MTV:n juontajana. Elokuvadebyyttinsä hän teki elokuvassa Love Don’t Cost A Thing vuonna 2003. Sittemmin hän on näytellyt useissa leffoissa, kuten Be Cool ja Get Shorty -komedioissa sekä Pulse-kauhuelokuvassa. Christina oli viime vuonna mukana myös Eight Days A Week -televisiosarjassa, mutta sarjaa ei käsikirjoittajien lakon takia nähty koskaan ruuduissa. Suomessa tähden tunnetuin kappale on edelleen AM to PM, joka tanssitti suomalaista klubikansaa vuonna 2001. Oman uransa lisäksi hän on kirjoittanut musiikkia myös muille artisteille, joista tunnetuin lienee Jennifer Lopez