Yksinhuoltaja voitti 160 miljoonaa lotossa – perheensä hylännyt mies saa puolet?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on parhaillaan käynnissä todellinen lottokohu, kun idaholainen Holly Lahti -niminen pankkivirkailija voitti puolet uskomattomasta 380 miljoonan dollarin lottopotista. 29-vuotias kahden tyttären yksinhuoltaja sai heti valtavan mediahuomion, sillä hän on malliesimerkki ryysyistä rikkauksiin -unelmasta.

Pian alkoivat kuitenkin ongelmat, sillä perheensä jo vuosia sitten hylännyt aviomies Joshua Lahti ei ollutkaan vielä virallisesti eronnut vaimostaan. Tästä syystä hän on mahdollisesti oikeutettu puoleen vaimonsa lottopotista. Rikollisille poluille hairahtanut aviomies on pidätetty parikymmentä kertaa ja ollut paljon tekemisissä poliisin kanssa.

Vankilassa istunutta miestä on syytetty muiden muassa kidnappauksesta, pahoinpitelyistä ja rattijuopumuksista. Nyt mies voi saada vaimoltaan jopa 80 miljoonan dollarin omaisuuden kertaheitolla. Aviomiehestä kertoi ensimmäisenä Radar Online, mutta nyt aihe puhuttaa ja raivostuttaa lähes kaikissa medioissa. Pariskunta avioitui vuonna 2001.