Leviltä tuttu Hullu Poro -ravintola laajenee Tampereelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tunnetuimpiin ravintolabrändeihin lukeutuva ravintola Hullu Poro laajentaa merkittävästi toimintaansa. Tähän mennessä vain Levillä toiminut jättiravintola avataan tänä vuonna myös Tampereelle.

Yrittäjäneuvos Päivikki Palosaaren menestyksekkäästi luotsaama Hullu Poro avataan kaupungin ydinkeskustassa sijaitsevaan Koskikeskus-kauppakeskukseen, jonne rakennetaan tänä vuonna 2.000 neliön ravintolamaailma. Ravintola toteutetaan Palosaaren ja tamperelaisen Koskiravintolat Oy:n yhteistyönä.

Hullu Poro Oy:n omistaja Päivikki Palosaari avasi Wanha Hullu Poro -ravintolansa vuonna 1988. Sitä ennen hän oli harjoittanut mökkihuolintaa vuodesta 1981 saakka. Nykyisin Levin laskettelukeskuksessa toimii Wanha Hullu Poro sekä massiivinen 1.500 asiakaspaikan Hullu Poro Areena. Hullu Poro -ravintoloiden lisäksi Palosaarella on lukuisia muita ravintoloita ja yrityksiä.