Kelly Brook: ”Olen pettynyt suuriin rintoihini”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli ja entinen Talent-tuomari Kelly Brook on palkittu muiden muassa maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä. Nykyisin Kelly on jo viihdelehtien vakiotavaraa ympäri maailmaa ja samalla hän tekee sievoista tiliä mainossopimuksillaan.

Äskettäin 31-vuotispäiväänsä juhlinut kaunotar on nyt yllättäen paljastanut pitävänsä miljoonien miesten – ja varmasti myös monien naisten – ihailemia rintojaan pettymyksenä. Viime vuonna Playboy-lehdessä poseerannut kaunotar kertoi Us Weekly -lehdelle rintojensa olevan upeat, kun ne saavat tukea rintaliiveistä tai bikineistä, mutta ilman niitä rinnat roikkuvat. Siitä huolimatta hän ei aio turvautua leikkauksiin.

– Nämä ovat minun rintani, joten se on mukavaa. Ne ovat aidot, mutta ne roikkuvat hieman liikaa. Ne eivät ole super-terhakkaat, koska ne ovat niin isot. Se on minusta aina suuri pettymys. Kun otan yläosan pois, niin ne lässähtävät. En voisi kuitenkaan koskaan edes ajatella silikonirintoja, Kelly Brook tilitti Us Weekly -lehdelle.

31-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.