Kristen Stewart katkerana: ”Joudun piiloutumaan faneiltani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittujen Twilight-vampyyrielokuvien tähti Kristen Stewart tähdittää parhaillaan Welcome to the Rileys –elokuvaa. Seuraava Twilight: Breaking Dawn -elokuva julkaistaan kahdessa osassa, ja näissä osissa neitokainen palaa tuttuun Bella Swan –rooliinsa. Rooli kuitenkin ahdistaa tällä hetkellä Stewartia.

Twilight-elokuvat ovat nousseet suureen suosioon varsinkin teini-ikäisten tyttöjen keskuudessa. Se ei ole kuitenkaan Kristen Stewartin mielestä mukavaa. Näyttelijä kertoi Vogue-lehdelle vihaavansa sitä mitä kyseinen elokuvasaaga on tehnyt hänen elämälleen. Stewart haluaisi olla aivan normaali nuori nainen, mutta se ei ole enää mahdollista. Hänen liikkeitään seurataan jatkuvasti. Kaikki tämä johtuu Bella Swan –roolihahmosta.

– Naiset haluaisivat olla kuten hän. He haluavat itselleen Edward Cullenin kaltaisen poikaystävän. Bellan huono itsetunto ja epäröinti tekee hänestä inhimillisen. Häneen on sen vuoksi helppo samaistua. Bella saa kuitenkin itselleen sen maailman, jonka moni muukin haluaisi. Bellan näytteleminen on tehnyt myös minusta samanlaisen heidän silmissään, joten siksi minuun kiinnitetään liikaa huomiota. Haluaisin olla tavallinen tyttö, joka saisi olla rauhassa kadulla. Piiloudun nykyään faneilta, sillä en kestä heidän näkemistään, Kristen Stewart sanoi Vogue-lehdelle.