TV: Matti Nykänen perjantaina Vapun ja Jennin vieraana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna nähty ensimmäinen Korkojen kera -talkshow herätti runsaasti kiinnostusta, sillä suora lähetys keräsi television ääreen perjantai-iltana noin 581.000 katsojaa. Ohjelman emäntinä toimivat Vappu Pimiä ja Jenni Pääskysaari.

Pimiän ja Pääskysaaren vieraina nähtiin avausjaksossa yhteishaastattelussa Maria ja Mikael Jungner, vuoden urheilija Minna Kauppi sekä liikemies Hjallis Harkimo. Vapun ja Jennin haasteen ottivat ensimmäisinä vastaan uusi ja vanha Vares, eli Antti Reini ja Juha Veijonen. He istahtivat naisten haastatteluun myös suorassa lähetyksessä.

Ohjelma synnytti heti keskustelua ja paljon otsikoita, kun mm. Hjallis innostui kommentoimaan lähetyksessä Vapun ulkomuotoa ja Jungnerit vastasivat kysymykseen muhinoinnistaan Ylen parkkihallissa. Ensi perjantaina 21. tammikuuta Korkojen kera -ohjelmaan saapuvat haastatteluun Jyrki Katainen sekä mäkikotka Matti Nykänen ja hänen kihlattunsa Susanna Ruotsalainen. Haasteosiossa koheltavat Duudsonit.