Twilight-tähtien seksikohtauksesta kuvamateriaalia verkkoon – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien suosituimpien elokuvasarjojen joukkoon lukeutuvat Twilight-elokuvat alkavat olla hiljalleen jo loppusuoralla, kun viimeisetkin elokuvat saavat lähitulevaisuudessa ensi-iltansa.

Twilight-saagan viimeisimmässä osassa Stewartin roolihahmosta tulee äiti. Isänä on tietenkin Edward Cullen, eli Robert Pattinson. Nyt elokuvassa nähtävästä sänkykohtauksesta on vuotanut kuvamateriaalia verkkoon. Kristen ja Robert ovat seurusteleva pariskunta, joten elokuvaseksin harrastaminen ei ollut varmasti heille kovin vaikeaa. Seurustelusta huolimatta ohjaaja Bill Condon oli huolissaan seksikohtauksen onnistumisesta, Entertainment Weekly kertoo.

Nyt seksikohtaus on kuitenkin jo kuvattu, ja kaikki sujui hyvin. Roolihahmo Bella Swan on Stewartille rakas, ja hän kertoikin aikoinaan odottavansa malttamattomana kuvauksia vampyyripariskunnan jälkikasvua Renesmeetä esittävän lapsen kanssa. Breaking Dawn -elokuva saatetaan valkokankaalle kahdessa osassa.