Fanit järkyttyivät: Twilight-komistus kuvattiin verisenä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvien miestähti Robert Pattinson on ollut jo parin vuoden ajan miljoonien naisten päiväunissa, ja samalla suosio on näkynyt myös negatiivisesti erilaisten ahdistelijoiden muodossa. Pattinson saakin nykyisin kulkea koko ajan turvamiesten suojeluksessa. Nyt Pattinson kauhistutti faninsa verisillä kasvoillaan.

Kyseessä ei ole kuitenkaan aito pahoinpitely, sillä tuoreissa pelottavissa kuvissa Pattinson nähdään uusimmassa Water For Elephants –elokuvansa uusintakuvauksissa. Pattinsonin ruhjevammat ovat vain meikkiä, joten fanit voivat hengähtää helpotuksesta. Robert ”R-Patz” Pattinson on kyseisessä elokuvassa eläinlääkäri, joka liittyy maata kiertävään sirkusseurueeseen. Roolihahmon vanhemmat ovat menehtyneet, mutta se ei lamauta nuoren eläinlääkärin työintoa.

Robert Pattinson kertoi taannoin harkitsevansa vakavasti kaksoisolennon palkkaamista. Hän sai ajatuksen houkutuslinnusta jouduttuaan tyttöystävänsä Kristen Stewartin kanssa sekopäisen naisen jahtaamaksi. Kaksoisolennon avulla Pattinson voisi viettää laatuaikaa rauhassa lehdistöltä ja faneilta. Pattinson aikoo muutenkin vahvistaa turvatoimiaan.

– Hänestä on tullut mustasukkaisten ja kateellisten naisten kohde. Robert joutuu usein naisten ahdistelemaksi, mutta yksi ryhmä on ahdistellut häntä toistuvasti. He kertovat hänelle millaisia likaisia temppuja haluaisivat hänelle tehdä. Yksi japanilainen tyttö ilmaantuu aina sinne missä Robert on, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.