Näin seksikkäänä Shakira on poseerannut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu latinotähti Shakira tuli vuoden 2010 aikana tutuksi jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen virallisen tunnuskappaleen Waka Waka (This Time For Africa) esittäjänä. Shakira esitti biisin yhdessä eteläafrikkalaisen Freshlyground-yhtyeen kanssa. Onnistunut ura ei kuitenkaan takaa onnea rakkausrintamalle.

Shakira oli 11 vuotta parisuhteessa Antonio de la Ruan kanssa, mutta viime viikolla suhteen kerrottiin päättyneen eroon. Laulaja kertoi sinkkuudesta blogissaan. Ero de la Ruasta tapahtui jo monia kuukausia sitten, mutta vasta nyt Shakira vahvisti sen julkisesti. Syyksi erolle Shakira kertoi muiden muassa ajanpuuteen. Artistin mukaan romanttisen suhteen ylläpitämisessä tarvitaan nimittäin laatuaikaa. Tunteet eivät ole kuitenkaan vielä lopullisesti kuolleet, sillä Shakira ei aio menettää vielä toivoaan.

Eron ja alkaneen sinkkuuden johdosta amerikkalainen verkkosivusto on nyt koonnut kuvagalleriaan Shakiran näyttävimpiä kuvia vuosien varrelta. Taannoisen parin vuoden opintovapaan jälkeen hänen tyylinsä muuttuikin merkittävästi seksikkäämmäksi, ja hänen musiikkivideoitaan on jopa paheksittu liiallisen paljaan pinnan takia.