Vares kerännyt jo 100 000 katsojaa – leffavuosi alkanut vauhdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Solar Filmsin tuottama elokuva Vares: Pahan suudelma rikkoi jo toisena viikonloppuna 100.000 katsojan rajan. Loppiaisena ensi-iltansa saaneella Vares-uutuudella oli yhdentoista esityspäivän jälkeen koossa yhteensä 100.570 maksanutta katsojaa.

Elokuva oli lisäksi viikonlopun ylivoimainen ykkönen lähes 29.000 katsojalla. Pahan suudelma ohitti kokonaiskatsojamäärässä kaksi viikkoa aikaisemmin startanneen Veijarit, jolla on nyt koossa yhteensä 88.000 katsojaa.

Pahan suudelmalla on vielä matkaa viime vuoden suosituimpiin kotimaisiin, sillä Napapiirin sankarit on nähnyt tähän mennessä jo yli 350.000 katsojaa, Prinsessa-elokuvan yli 280.000 ja Rare Export -elokuvan yli 240.000. Kaikki jatkavat yhä ohjelmistossa. Viime vuoden toiseksi katsotuin kotimainen Risto Räppääjä ja polkupyörävaras on saanut kaikkiaan yli 328.000 katsojaa.

Kotimainen elokuva rohmusi viime vuonna ennätyksellisesti yli kaksi miljoonaa katsojaa. Myös tämä vuosi on alkanut loistavasti: kotimaiset ovat keränneet jo 207.722 katsojaa, joista Pahan suudelman osuus on liki puolet. Elokuvan on ohjannut Anders Engström. Pääosassa yksityisetsivä Jussi Vareksena on Antti Reini. Elokuva pohjautuu Reijo Mäen samannimiseen rikosromaaniin.