Tältä Angry Birds -hahmot näyttävät legoversiona

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen pelituotanto on ollut jo vuosikausien ajan maailman kärkijoukkoa, kun esimerkiksi taannoinen Max Payne raivasti tietä upeasti muille toimijoille. Viime vuoden ylivoimaisesti suurin pelisensaatio oli kuitenkin Angry Birds, josta tuli maailmanlaajuinen ilmiö.

Suomalaispeliä on myyty mobiililaitteisiin jo yli 50 miljoonaa kappaletta ja sitä ovat kehuneet kilvan niin televisio-ohjelmien isännät kuin rocktähdet ja poliititkotkin. Äskettäin esiteltiin myös Angry Birdsin pehmonallesarja ja lautapeli, joten tuoteperhe laajenee nopeasti. Nyt kiinalaismies Tsang Yiu Keung on puolestaan esitellyt Facebook-sivuillaan Lego-palikoista tekemiään suomalaisia pelihahmoja.

Mukana ovat kaikki Angry Birds -pelin tutut hahmot, joista on saatu legoversioina varsin hurjia otuksia. Ainakaan vielä ei ole julkistettu että Lego olisi tuomassa myyntiin myös Angry Birds -legosarjan, mutta tuskin sellainen kovin kaukana tulevaisuudessa enää on.

Angry Birds