Hayden Panettieren paidasta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere seurustelee nykyisin ukrainalaisen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkon kanssa. Taannoin Hayden oli otsikoissa kohutun raiskaaja-murhaajan roolinsa merkeissä.

Scream 4 -elokuvaa syksyllä kuvannut Hayden nähtiin viime kuussa verkkoon vuotaneissa valokuvissa, joissa hänen paitansa paljasti hieman liikaa. Sunnuntaina sama toistui, kun paidan alla olleet toppaukset näkyivät hänen paitansa läpi. Kotona asua sovitellessa paita piti todennäköisesti sisältönsä piilossa, mutta salamavalojen loisteessa tilanne oli toinen.

Taannoin Hayden vihjasi jättävänsä kameroiden edessä näyttelemisen kokeillakseen teattereiden lavoja.

– Juuri nyt keskityn pääasiassa elokuviin. Haluan kuitenkin pysyä avoimena kaikelle tähän teollisuuteen liittyvään. Juuri nyt minulla on eräs näytelmä, jonka roolista olen kiinnostunut, mutta eihän sitä koskaan tiedä, Hayden Panettiere kertoi Access Hollywoodille.