Kaapin ovia narisuttava miestähti raiskaajan rooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä James Franco nähdään parhaillaan valkokankailla uuden 127 Hours -elokuvan päätähtenä. Francon roolihahmo joutuu onnettomuuteen keskellä autiomaata ja joutuu amputoimaan kätensä pelastuakseen. Seuraavassa elokuvassa tähdestä tulee raiskaaja ja murhaaja.

James Franco on ottanut vastaan pääroolin elokuvassa Night Stalker. Kyseessä on myös Francon esikoisohjaus. Elokuva pohjautuu sarjamurhaaja Richard Ramirezin elämäntarinaan. Ramirez vangittiin vuonna 1989, ja hänet todettiin syylliseksi 13 murhaan, 5 murhayritykseen, 11 raiskaukseen ja 14 murtovarkauteen.

NY Post –lehti kertoo Nicholas Constantinen toimivan elokuvan käsikirjoittajana. Constantine kertoi lehdelle Francon olleen heille ykkösvaihtoehto miehen aikaisemmin esittämien roolihahmojen vuoksi. Franco on aikeissa myös ohjata elokuvia, ja Night Stalker tarvitsi ohjaajan.

– Minulle kerrottiin Francon aikaisemmista elokuvista. Tarvitsimme tähän rooliin näyttelijän, joka osaa olla synkkä ja paha. Katsoimme Francon aikaisempia rooleja läpi, ja hän on niissä juuri sellainen. Kahdessa elokuvassa hän oli vain paha, mutta kolmannessa hän oli sarjamurhaaja. Se vahvisti päätöksemme ja tarjosimme roolia ja ohjaajan työtä hänelle. Franco luki käsikirjoituksen ja hyväksyi molemmat tarjoukset, Nicholas Constantine kertoi NY Post –lehdelle.

Muutama päivä sitten James Franco nousi otsikoihin narisutettuaan kaapin ovia haastattelussa. Häneltä kysyttiin mielipidettä verkossa vellovista homoväitteistä, mutta näyttelijä ei suostunut kiistämään eiikä myöntämään mitään. Sen sijaan hän jatkoi aiheella leikittelyään.

– On monia muita syitä miksi olen kiinnostunut homohahmoista kuin että haluaisin harrastaa seksiä miesten kanssa. Olen esittänyt homomiehiä eri vuosikymmeniltä, joihin aikoihin homomiehenä oleminen oli paljon nykyistä vaikeampaa. Tiedättekö mitä? Ehkä minä olen sitten yksinkertaisesti homo, James Franco kertoi Entertainment Weekly -lehdelle.