30 Rock -tähti esitteli muhkean vauvamasunsa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisillekin aikanaan Ally McBeal -suosikkisarjasta tutuksi tullut näyttelijä Jane Krakowski on viime vuosina tähdittänyt niin ikään suuren suosion saanutta 30 Rock -televisiosarjaa.  Parhaillaan häntä ei kuitenkaan juuri kuvauksissa nähdä, sillä televisiotähti on raskaana.

Raskaudestaan huolimatta Jane Krakowski oli viikonloppuna mukana Golden Globe -palkintogaalan juhlatunnelmissa, jossa hän esitteli kuvaajille muhkean vauvamasunsa. People-lehti uutisoi aiemmin, että esikoisen on määrä syntyä huhtikuun lopulla. Lapsen isä on englantilaissyntyinen muotisuunnittelija Robert Godley.

42-vuotias amerikkalainen näyttelijätär Jane Krakowski teki läpimurtonsa 1990-luvun loppupuolella Ally McBeal -hittisarjan tähtenä. Hän oli roolistaan ehdolla Golden Globe -palkinnon saajaksi. Viime vuosina hän on esittänyt Jenna Maroneyn roolia niin ikään suuren suosion saneessa 30 Rock -televisiosarjassa. Television lisäksi Jane Krakowski on nähty myös valkokankaalla muiden muassa elokuvissa Alfie, Vaarallinen suhde ja Friikkisirkus.