NFL-skandaali: Tähtipelaaja pidätettiin huumeissa ja aseistettuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on viime kuukausina tullut julki merkittävästi aikaisempaa enemmän urheilumaailmaan liittyviä skandaaleja. Erityisesti seksiskandaalit ovat ryvettäneet urheilutähtien mainetta, mutta myös muita kohuja on saatu aikaiseksi. Tuoreimmasta skandaalista vastaa NFL-pelaaja Laurence Maroney.

Denver Broncos -joukkueen 25-vuotias tähtipelaaja Laurence Maroney jäi poliisin haaviin toissailtana St. Louisissa. Poliisin mukaan Maroney oli pidätettäessä huumeiden vaikutuksen alaisena ja hänellä oli mukanaan huumeiden lisäksi myös käsiase. Aseeseen oli asianmukainen lupa, mutta huumeiden vaikutuksen alaisena asetta ei saa kantaa.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan Laurence Maroney pidätettiin maanantai-iltana poliisin pysäytettyä auton, jossa oli yhteensä kuusi henkilöä. Autossa tuoksui marijuana, joten matkustajat tutkittiin erityisen tarkkaan. Kolmella heistä oli mukanaan ase, joista yksi oli kivääri. Urheilutähden tiedottajan mukaan pidätys oli laiton, koska Maroneyllä oli aseenkantolupa.