Samantha Fox Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla supersuosioon Touch Me -hitillään ympäri maailmaa noussut Samantha Fox oli kiistattomasti yksi aikansa suosituimmista poptähdistä. Hänen antinsa keskittyi musiikin lisäksi lähinnä kahteen muhkeaan ulkomusiikilliseen seikkaan. Fox oli nimittäin aikansa suosituin povipommi.

Kuopion Viinijuhlilla viime kesänä esiintynyt (katso kuvat keikalta tästä) Samantha Fox palaa kylmään pohjolaan maaliskuussa. Tuolloin hän tekee Suomessa minikiertueen Helsingissä, Oulussa ja Vaasassa. Hän esiintyy 3. maaliskuuta Helsingin Apollossa, seuraavana päivänä Oulun Teatriassa ja 5. maaliskuuta Vaasan Royalissa.

43-vuotias Samantha Fox oli viime kesänä lomailemassa naispuolisen elämänkumppaninsa Myra Strattonin kanssa Koh Samuin lomasaarella Thaimaassa. Samui, eli ”2000-luvun Teneriffa”, osoitti lopulta neitokaiselle kuinka vaaralliseksi harmiton lomareissu voi muuttua. Hän sai nimittäin reissullaan hengenvaarallisen vesikauhutartunnan, kun sairastunut kissa puri häntä.

Fox otti yhteyttä lääkäreihin ja hänelle tehtiin tutkimuksia. Niiden perusteella muodokas laulaja oli saanut tartunnan, joka olisi voinut johtaa hoitamattomana kuolemaan. Tuolloin laulaja kertoi <em>Sunday Express</em> -lehdelle syöttäneensä mielellään alueen kissoja, mutta yllättäen yksi niistä puri häntä niin lujaa, että hampaat menivät luuhun saakka.