Sara-yhtye tekee paluun keikkalavoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen rockmetallin kärkikastiin lukeutuva, Kaskisista kotoisin oleva Sara-yhtye palaa puolentoista vuoden mittaiseksi venähtäneeltä keikkatauoltaan maaliskuussa. Uutta albumia valmisteleva Sara käynnistää kiertueensa lauantaina 12. maaliskuuta Vaasasta ja keikkailee huhtikuun puolella muun muassa Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella.

Sara julkaisi viimeisimmän Veden äärelle -nimeä kantavan albuminsa keväällä 2008. Levyn singlet Laine kerrallaan ja Rauhan aika saivat osakseen paljon radiosoittoa ja jälkimmäinen valittiin myöhemmin myös Emma-ehdokkaaksi. Bändi on aloittanut jo työstämään odotettua kuudetta studioalbumiaan, jonka julkaisua on suunniteltu myöhemmin tälle vuodelle.

Sara keikkaile seuraavasti:

La 12.3. Vaasa, Royal Night Club

To 7.4. Helsinki, Le Bonk

Pe 8.4. Kokkola, The Rock Music Club

La 9.4. Oulu, Nuclear Nightclub

To 14.4. Turku, Klubi

Pe 15.4. Jyväskylä, Redneck

La 16.4. Seinäjoki, Bar 15