Sara-yhtye tekee paluun keikkalavoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen rockmetallin kärkikastiin lukeutuva, Kaskisista kotoisin oleva Sara-yhtye palaa puolentoista vuoden mittaiseksi venähtäneeltä keikkatauoltaan maaliskuussa. Uutta albumia valmisteleva Sara käynnistää kiertueensa lauantaina 12. maaliskuuta Vaasasta ja keikkailee huhtikuun puolella muun muassa Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella.

Sara julkaisi viimeisimmän Veden äärelle -nimeä kantavan albuminsa keväällä 2008. Levyn singlet Laine kerrallaan ja Rauhan aika saivat osakseen paljon radiosoittoa ja jälkimmäinen valittiin myöhemmin myös Emma-ehdokkaaksi. Bändi on aloittanut jo työstämään odotettua kuudetta studioalbumiaan, jonka julkaisua on suunniteltu myöhemmin tälle vuodelle.

Sara keikkaile seuraavasti:

La 12.3. Vaasa, Royal Night ClubTo 7.4. Helsinki, Le BonkPe 8.4. Kokkola, The Rock Music ClubLa 9.4. Oulu, Nuclear NightclubTo 14.4. Turku, KlubiPe 15.4. Jyväskylä, RedneckLa 16.4. Seinäjoki, Bar 15