Teinityttö käytti seksilelua uimapatjana – oli hukkua! ”Pumpattava Barbara ei ole kelluntaväline”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen suomalainen kesätapahtuma Kaljakellunta on tilaisuus, jossa nautitaan jokimatkailusta toinen toistaan erikoisemmilla kellumisvälineillä. Nyt Australiasta on löytynyt pariskunta, joka oli poliisiraportin mukaan mahdollisesti harjoittelemassa kyseistä tempausta varten. Paikkana oli tosin Queenslandin vallanneet tulvat.

Sydney Morning Herald -lehti kertoo nimittäin merkillisestä tapauksesta, jossa tuli selvitettyä ettei niin sanottu ”pumpattava Barbara” ole kovinkaan toimiva kelluntaväline. Tapaus sattui Yarra-joella, jossa pelastusviranomaiset kutsuttiin pelastamaan veden varaan joutunutta 19-vuotiasta teinityttöä.

Tyttö ja hänen poikaystävänsä olivat lähteneet kellumaan tulvivalle ja arvaamattomalle joelle näiden puhallettavien seksilelujen kanssa, mutta Barbara pääsi tytöltä karkuun vesimassojen käsittelyssä. Tyttö sai kuitenkin otteen puunrungosta, johon myös mies pääsi tarrautumaan. Ohikulkija näki tilanteen ja soitti apua. Ennen hälytysajoneuvojen saapumista kaksi kajakeilla liikkeellä ollutta ulkoilijaa ehti tuoda pariskunnalle pelastusliivit.

– Meillä on muutenkin kiirettä pelastustoimien kanssa, joten tällainen pelleily ei ole kovin viisasta. Samaan aikaan toisaalla oli ihmisiä, jotka todella tarvitsivat apua, konstaapeli Wayne Wilson kertoi Sydney Morning Herald -lehdelle.