Ricky Gervais ”seksikkäänä” alushoususillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin maailmanlaajuista suosiota nauttiva brittikoomikko Ricky Gervais on menestynyt upeasti erityisesti television puolella, ja nykyisin hänet nähdäänkin jo useammissakin suosituissa sarjoissa. Tällä kertaa mies nähdään kuitenkin poseeraamassa verkossa.

Suosittu televisioemäntä Ellen DeGeneres on nimittäin julkaissut ohjelmansa Twitter-blogissa kuvan, jossa Ricky Gervais nähdään poseeraamassa parvekkeella tyylikkäästi ainoastaan aurinkolaseihin ja Ellenin kullanhohtoisiin boksereihin sonnustautuneena.

Nykyisin Gervais on varakas mies, jonka tulevaisuus on turvattu ainakin taloudellisesti. Aina niin ei ole kuitenkaan ollut, ja taannoin Gervais paljasti kokeneensa köyhyyden kauhut. Nykyisin Gerwaisin omaisuuden arvioidaan olevan yli 10 miljoonaa euroa. Koomikko nousi tähdeksi vuonna 2001 The Office -televisiosarjan myötä. Sitä ennen hän joutui kuitenkin taistelemaan toimeentulostaan.

– Eräänkin kerran minulla oli jälkellä enää 50 penceä, joka oli viimeinen jäänne opintorahastani. Asuntoni vesimittari oli nollassa eikä minulla ollut puhtaita vaatteita ylleni. Tarvitsin kipeästi myös suihkua, joten päätin pestä itseni ja vaatteeni samaan aikaan, Ricky Gerwais kertoi Live-lehdelle.

Ricky Gerwais Ellen