Vince Neil joutuu oikeuteen – aiheutti aiemmin suomalaisbändin rumpalin kuoleman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina lukuisia viihdemaailman tähtiä on tuomittu vankilaan erityisesti rattijuopumuksista, pahoinpitelyistä aseista ja huumeista. Lista kasvaa edelleen viikko viikolta, kun supertähdet törttöilevät.

Nyt vuorossa on Mötley Crue -yhtyeen laulaja Vince Neil, joka on ollut vastaamassa syytöksiin rattijuopumuksesta ja ylinopeudesta. Hänen oikeudenkäyntinsä mutkistui, kun jutun tuomari vaihtui yllättäen toiseen. The Las Vegas Sun -lehti kertoo, että 49-vuotias Neil sai lopulta vastaansa erityisesti rattijuopumuksiin erikoistuneen tuomarin.

Laulaja jäi kiinni 27. kesäkuuta ajettuaan juovuksissa Lamborghini-urheiluautollaan Las Vegasissa 60 mailin nopeudella 45 mailin alueella. Vince Neil kiisti edelleen kaikki syytteet. Nyt hänet on kuitenkin tuomittu kahdeksi viikoksi vankeuteen ja kahdeksi viikoksi kotiarestiin. Vankilaan rokkari passitetaan 15. helmikuuta.

Tuomion myötä lehdistössä on nostettu esiin Neilin aikaisempia rötöksiä, joista yksi on suomalaisille liiankin tuttu. Hanoi Rocks -yhtyeen englantilainen rumpali Nicholas ”Razzle” Dingley kuoli nimittäin vuonna 1984 Kaliforniassa tapahtuneessa onnettomuudessa, jossa juovuksissa ollut Vince Neil ajoi kolarin.