Asianajaja: Jwoww’n alastonkuvat vain julkisuustemppu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realitysarjan naistähti Jwoww, eli Jenni Farley, on ollut viime viikkoina ongelmissa alastonkuviensa takia. Hänen entinen poikaystävänsä Thomas Lippolis uhkasi vuotaa julkisuuteen hallussaan olevat pornografiset alastonkuvat. Realitytähti yritti saada kuvat itselleen, mutta ei siinä onnistunut.

Sittemmin Jwoww vaati oikeudessa, että tuomioistuin kieltää ex-poikaystävää myymästä ja levittämästä hallussaan olevia alastonkuvia. Keskiviikkona vaatimus meni läpi ja oikeus kielsi kuvien levittämisen. Nyt asiaan on puuttunut myös poikaystävän asianajaja Jeffery Baum, joka uskoo koko jutun olevan vain neitokaisen julkisuustempaus.

– Ei hän ole vielä mitään voittanut. Emme olleet edes maininneet alastonkuvia, kun hän haki jo niiden kieltoa oikeudelta ja yrittää esittää uhria. Hän haluaa saada huomion itseensä ja sitten kun kaikki haluavat nähdä alastonkuvat, voi hän oikeasti poseerata jollekin lehdelle alastomana korvausta vastaan, Baum kertoi Radar Onlinen mukaan.

Viihdelehdet uutisoivat syyskuussa, että kyseisen Jersey Shore -sarjan tähdistä Jwoww sai Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Jwoww joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Siviilissä kaunotar saa kuitenkin nakuilla vapaasti.