Brooklyn Decker riisui kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin bikineihin ja uimapukuihin keskittyvä julkaisu, Sports Illustrated -lehden uimapukunumero, esitteli viime vuoden numerossa uuden huippumallin. Kannessa sai nimittäin tuolloin kunnian poseerata uusi mallitähti Brooklyn Decker, joka nousi kertaheitolla tähdeksi.

Tällä kertaa kaunotar nähdään poseeraamassa alastomana Esquire-lehden helmikuun numeron kannessa. Hänen intiimit paikkansa on kuitenkin peitettu lakanalla. Lehden sisäsivuilla Decker poseeraa alusvaatteisillaan ja hänet nähdään lisäksi ilveilemässä kameran edessä ja muiden muassa kaivamassa nenäänsä.

Brooklyn Decker Esquire

Sports Illustrated -kansikuva nosti Brooklyn Deckerin suoraan huippumallisarjaan, ja kansi rankattiin myöhemmin lukijoiden toimesta vuoden seksikkäimmäksi kansikuvaksi. Sittemmin Brooklyn kiinnitettiin näyttelemään Just Go With It -elokuvaan yhdessä Adam Sandlerin kanssa ja hänestä tuli nopeasti seurattu Hollywood-julkkis.

23-vuotias amerikkalainen vaaleaverikkö Brooklyn Decker on ennen Sports Illustrated -kansikuvaansa näytellyt muutamissa televisiosarjoissa ja nyt myös Just Go With It -elokuvassa valkokankaalla. Hän on vieraillut muiden muassa Ruma Betty, Chuck ja Roal Pains -sarjoissa. Victoria’s Secret -mallinakin toimiva Decker on naimisissa tennistähti Andy Roddickin kanssa.