Emmy Rossum: ”Seksin pitäisi tuntua hyvältä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Emmy Rossum on monilahjakkuus, joka on ikäänsä nähden tehnyt jo todella menestyksekkään ja monipuolisen uran. Teini-ikäisenä monista televisio- ja elokuvarooleistaan tunnetuksi tullut tähti nousi taannoin otsikoihin kaikki yllättäneellä avioerolla, sillä koko avioliitto oli pidetty salassa.

Shameless-televisiosarjan tähti erosi pian uudelleen, kun hän jätti Counting Crows -yhtyeen laulaja Adam Duritzin. 24-vuotias Emmy ja 46-vuotias Adam ehtivät seurustella noin vuoden ajan. Nyt Emmy on kertonut mielipiteitään seksistä. Shameless-sarjan Fiona-roolinsa myötä

– En ensin nähnyt mitään järkeä siinä että roolihahmo harrasti seksiä rintaliivit yllään. Seksin pitäisi tuntua hyvältä ja hänkin haluaa seksin tuntuvan hyvältä. Hänen elämänsä on kuitenkin monella tavalla paskamaista. Jotkut ihmiset pelaavat, jotkut juovat ja jotkut harrastavat seksiä, Emmy Rossum kertoi Vegas Magazine -lehdelle.

New Yorkissa syntynyt 23-vuotias Emmy Rossum, koko nimeltään Emmanuelle Grey Rossum, lauloi jo pikkutyttönä New Yorkin Metropolitan-oopperatalossa viiden vuoden ajan ja esiintyi muiden muassa Placido Domingon ja Luciani Pavarottin kanssa. Hän lauloi peräti 20 eri oopperassa. 12-vuotiaana hän päätti siirtyä oopperalaulajasta näyttelijäksi.

Kova laki -sarjassa vuonna 1997 televisiodebyyttinsä tehnyt ja sittemmin myös valkokankaalla muiden muassa elokuvissa The Day After Tomorrow ja Poseidon nähty nuori tähti on saanut urallaan jo monia palkintoja. Viime vuonna hänet nähtiin valkokankaalla elokuvissa Dare, Born To Die ja Dragonball Evolution. Emmyn esikoisalbumi Inside Out julkaistiin vuonna 2007.