Faithless keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yli 12 miljoona levyä myynyt elektronisen tanssimusiikin huippusuosikki Faithless esiintyy 12. maaliskuuta Vantaan Onnelassa, jouduttuaan lokakuussa peruuttamaan Helsingin esiintymisensä viime hetkillä sairaustapauksen vuoksi.

Musiikissaan housea, trancea ja vahvoja pop-elementtejä yhdistelevä yhtye on aiemmin nähty Suomessa vuoden 2002 Provinssirockin pääesiintyjänä. Heidät tunnetaan parhaiten 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa julkaistuista megahiteistä Insomnia, God Is a DJ ja We Come 1. Maxi Jazzin, Sister Blissin ja Rollon muodostaman Faithlessin kuudes albumi Dance ilmestyi toukokuussa. Uudella albumilla vierailee myös Rollon sisko Dido, joka toimi ennen menestyksekästä soolouraansa Faithlessin taustalaulana.

Faithlessin lisäksi iltaa tähdittävät brittitrancen kärkinimet Solarstone ja Lange, sekä kotimaan huiput Orkidea ja Käpä. Onnelaan on tapahtumailtana jatkuva bussikuljetus Helsingistä, ravintola Huuman välittömässä läheisyydessä sijaitsevalta parkkipaikalta.