He juontavat ja tuomaroivat Suomen uuden Idols-kauden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin vuoden tauon jälkeen Idols-laulukilpailu palaa jälleen suomalaisiin televisioruutuihin, kun viides tuotantokausi pyörähtää käyntiin MTV3-kanavalla torstaina 3. helmikuuta. Maaliskuun loppuun saakka ohjelmaa esitetään kaksi jaksoa viikossa, torstaisin ja sunnuntaisin.

Juontajina nähdään tuttuun tapaan Heikki Paasonen ja uutena kasvona myös Niina Herala. Tuomaristossa istuvat Jone Nikula, Nina Tapio ja uusi tuomari Sami Pitkämö. Idolsin koelauluissa on nyt ensimmäistä kertaa musiikkimaailman nimekkäimpiä tähtiä vierailevina tuomareina: Jonna Geagea, Elastinen, Olli Lindholm sekä Mira Luoti. Lisää vierailevia tähtiä tullaan näkemään myöhemmin keväällä kilpailun edetessä.

Idols Extraa aiemmin juontanut Janne Kataja ottaa nyt kopin Idols-ohjelmaperheen uudesta tulokkaasta, Idols Studiosta, joka esitetään lauantai-iltaisin 5. helmikuuta alkaen. Jannen vieraina lauantai-iltaisin nähdään ykkösketjun artisteja ja musiikkimaailman tuntijoita, jotka porautuvat kevään mittaan Idolsin salaiseen maailmaan, taustoihin ja kulisseihin. Tulevissa jaksoissa vieraina mm. Anna Abreu, Kaija Koo, Remu Aaltonen ja Olavi Uusivirta.