Sylvester Stallonen äidin karmea ulkonäkö voi viedä yöunet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rambo ja Rocky -menestyselokuvien päätähti Sylvester Stallone nousi aikanaan jättisuosioon rooliensa ja komean ulkomuotonsa ansiosta. Hänen äitinsä Jackie Stallone on sen sijaan ollut otsikoissa hieman toisenlaisista syistä.

Jackie Stallone on nimittäin menestynyt erittäin hieman kyseenalaisilla listoilla. Hän on sijoittunut kärkipäähän sekä karmeimpien kauneusleikkausten että rumimpien julkkisnaisten listoilla. Nyt hän on noussut jälleen otsikoihin, kun monet Hollywood-tähdet ovat ryhtyneet vastustamaan liiallisia kauneusleikkauksia.

Tänä vuonna 90-vuotta täyttävän ukrainalaissyntyisen Stallonen kauneusleikkausten karmaisevia tuloksia voidaan ihailla esimerkiksi tästä kuvagalleriasta, joka voi tosin viedä heikkohermoisten yöunet. Vuonna 2005 Jackie Stallone nähtiin osallistumassa julkkisten Big Brother -kilpailuun.