Katie Pricen aviomiehen huumepidätys julki – kansainvälinen etsintäkuulutus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka povipommi Jordan, eli Katie Price, ilmoitti hakevansa avioeroa miehestään Alex Reidistä. Epäselvissä olosuhteissa alkanut avioliitto ei kestänyt kovin pitkään, ja Price itse kertoi eron syyksi miehen ylettömän kiinnostuksen median valokeilassa elämiseen.

Vuosi 2011 on hädin tuskin päässyt kunnolla käyntiin, ja nyt siitä näyttää tulevan miehelle odottamattoman vaikea. Nyt Alex Reid on joutunut kohtaamaan menneisyyden, josta hän oletti jo päässeensä eroon. Kyseessä on huumepidätys, joka oli paria kertaluokkaa suurempi kuin esimerkiksi pelkkä marijuanan hallussapito. Häntä epäiltiin nimittäin sekaantuneen huvijahdilta löytyneeseen noin 2,5 miljoonan euron arvoisen kokaiinilastiin.

Ranskan poliisi teki valtavan huumelöydön toukokuussa 2006 Toulonissa, jossa olleelta alukselta löytyi peräti 62 kiloa kokaiinia. Reid oli tuolloin aluksen osaomistaja. Hänet saatiin kiinni kymmenen kuukautta myöhemmin kansainvälisen etsintäkuulutuksen ja pidätysmääräyksen jälkeen, The Sun uutisoi. Hän tunnusti tuntevansa huumemiehet, mutta kiisti tienneensä huumeista mitään. Häntä ei lopulta syytetty, mutta seitsemän muuta tuomittiin vankilaan.