Kardashianin poikaystävä: ”Harrastamme jättiläisseksiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian on paistatellut julkisuuden valokeilassa jo vuosien ajan. Myös kaunottaren sisko Khloe Kardashian on tullut tutuksi maailmalla. 26-vuotias Khloe on toiminut muiden muassa radiojuontajana ja mallina. Nainen on naimisissa Los Angeles Lakers -joukkueen tähtipelaaja Lamar Odomin kanssa.

Khloe Kardashian ja hänen miehensä Lamar Odom olivat nyt Playboy-lehden haastattelussa. Haastattelussa käytiin läpi muiden muassa pornovideoiden tekoa. Lamar Odom nauroi asian vuoksi, sillä hän ei kykene näkemään itseään ja vaimoaan kameran edessä. Tähän on syynä se, että pariskunta olisi miehen mielestä karmea ja pelottava näky. Odomin mukaan he olisivat kuin kaksi jättiläistä parittelemassa. Myös Khloe nauroi ääneen kuvitelmalle. Naisen kuvitellaan olevan nimittäin pieni, mitä hän ei todellisuudessa ole.

– Khloe ei ole pieni nainen, enkä minä ole pieni mies. Me olemme todella suuria. Olisimme järkyttävä näky kameroiden edessä ja videolla. Kaksi jättiläistä harrastamassa villiä seksiä. Minä en sellaista haluaisi nähdä, jos olisin kotikatsomossa. Tottakai seksi vaimoni kanssa on upeaa, mutta ei sillä tarvitse pelotella sivullisia, Lamar Odom sanoi Playboy-lehdelle.

Khloe Kardashiania on vaikea kuvitella Odomin kuvailemaksi jättiläiseksi. Kerroimme taannoin naisen kuntosalitreeneistä. Tuoreimmat kuvat paljastavat neidolla olevan myös seuraa kuntosalilla, sillä seurapiirijulkkis Nicole Richie treenaa hänen kanssaan. Naiset saapuivat yhdessä Studio Cityn kuntosalille. Kardashianin ja Nicolen ystävyys on kestänyt jo kauan, sillä Khloe kutsuttiin Nicole Richien ja Joel Maddenin taannoin vietettyihin häihin.