Michelle Keegan bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin menestyksekkäästä englantilaisesta Coronation Street -saippuasarjasta tunnettu brittikaunotar Michelle Keegan on Suomessa vielä varsin tuntematon tähti, mutta erityisesti Britanniassa todellinen kansansuosikki.

Seksikkäimmäksi saippuakaunottareksi taannoin äänestetty Keegan on poseerannut viihdelehtien sivuilla harvakseltaan. Nyt hänet on kuitenkin saatu ikuistettua erittäin näyttäviin bikinikuviin kaunottaren lomaillessa. Kuvien perusteella ei liene ihme, että miespuolisetkin katsojat ovat kiinnostuneet olemaan televisioruutujen äärellä Coronation Street -sarjan aikaan.

23-vuotias Michelle Keegan esittää Coronation Street -ohjelmassa Tina McIntyren roolihahmoa ja hänet on lisäksi nähty pienissä rooleissa myös muutamissa muissa sarjoissa. Keegan on palkittu roolistaan useilla arvostetuilla pysteillä, kuten parhaana tulokkaana ja suosituimpana tulokkaana vuonna 2008. Vuonna 2009 hänet äänestettiin Briannian saipppuasarjojen seksikkäimmäksi tähdeksi.