Viivi Pumpanen teki hurjia stuntteja – joutui sairaalaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alunperin vain verkossa esitetty sketsisarja Biisonimafia laajenee nyt netistä televisioon. Duudsonien taustalla toimivan Rabbit Filmsin tuottaman Biisonimafian toinen tuotantokausi käynnistyy lauantaina 12. helmikuuta Subilla.

Puolituntisen sketsiohjelman toisella kaudella Kaitsun, Jannen ja Mr. Kemellin lisäksi kolhuista saa osansa myös hallitseva Miss Suomi Viivi Pumpanen. Viivi teki itse kaikki sarjassa nähtävät stunttinsa, joista yksi vei hänet sairaalaan asti. Toisen kauden stuntit on tehty aikaisempaa isommin ja koheltamassa nähdään myös Duudsoneiden Jarppi.

Televisiosarjassa nähdään uusien sketsien lisäksi myös ensimmäisen kauden webisodeja uusiksi leikattuna. Ennen Biisonimafian televisio-ensi-iltaa Subin netissä julkaistaan ennakkoon Viivin ja poikien sketsejä.