Nerokkaimpia yritysten logoja listattiin – katso ja hämmästy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yritysten graafinen ilme ja logot ovat kasvattaneet merkitystään vuosi vuodelta, ja samalla liikemerkeistä halutaan mahdollisimman hyvin toimialaa kuvaavia. Siinä on kuitenkin usein omat haasteensa, mutta joissain tapauksissa yritys ja sen toimiala on saatu mahdutettua suorastaan nerokkaasti pieneen pakettiin.

Graafiseen suunnitteluun keskittyvä verkkosivusto Graphic Design Blog on listannut osuvimpia logoja, joissa monissa on ilmeisimmän tarkoitusperän lisäksi myös piileviä ominaisuuksia. Useimmissa tapauksissa kaksoismerkitys löytyy vasta pienen tarkastelun jälkeen. Osuvimpia logoja löydät tästä linkistä.

Mikäli nerokkaat logot kiinnostivat, löytyy listaukselle myös jatkoa tästä linkistä ja vielä tästäkin.