Rakastunut Kim Kardashian haluaa avoliittoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodoistaan ja alastonkuvistaan aikoinaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian oli joulukuussa tehdyn laskelman mukaan maailman parhaiten ansaitseva realitytähti. Daily Beast –sivusto kertoi Kardashianin tienanneen vuoden 2010 aikana kuusi miljoonaa dollaria. Nyt Kardashian on otsikoissa uuden miesystävänsä, New Yorkissa asuvan koripallopelaaja Kris Humphriesin takia.

Tähtiparin tapailu on jatkunut jo muutamien viikkojen ajan, ja nyt Kim Kardashian aikoo muuttaa suhteen vuoksi New Yorkiin. E! Online –julkaisun saamien tietojen mukaan muuttoa suunnitellaan todella aktiivisesti. Tarkoituksena on muuttaa lähemmäksi Humpriesia, mutta tilanne ei jäisi siihen. Pariskunta aikoo muuttaa yhteen heti kun se on mahdollista. Kim Kardashian aloitti sopivan asunnon etsimisen tiistaina, mutta vielä ei ole tietoa onko hän onnistunut etsinnässä. Kardashian kertoi äskettäin People-lehdelle suhteestaan Kris Humphriesiin.

– Tapasin Humphriesin Kim and Kourtney Take New York -realitysarjan kuvauksien päätyttyä. Sinkkuelämä on minulta nyt ohi, mutta ei televisiossa. Realitysarjamme kuvaukset ajoittuvat nimittäin aikaan, jolloin olin vielä vapaa nainen. Sen vuoksi ohjelmassa nähdään parhaita paloja villistä sinkkuelämästäni. Kävin treffeillä, yritin iskeä miehiä ja minua yritettiin iskeä. Tämä puoli elämästäni voi olla shokki faneilleni, Kim Kardashian sanoi People-lehdelle.