Suosikkikoomikko Ricky Gervais raivostutti supertähdet gaalassa – sai potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin maailmanlaajuista suosiota nauttiva brittikoomikko Ricky Gervais on menestynyt upeasti erityisesti television puolella, ja nykyisin hänet nähdäänkin jo useammissakin suosituissa sarjoissa. Viikonloppuna hän isännöi Golden Globe -palkintogaalaa värikkääseen tyyliinsä.

Ricky Gervais teki parhaansa vitsaillessaan lukuisten Hollywood-tähtien kustannuksella ja tarjosi hyvät naurut kotikatsoimoihin. Yleisössä olleet tähdet eivät kuitenkaan olleet aivan samaa mieltä juttujen tasosta. Laulaja Jennifer Lopez esimerkiksi uhkasi tappaa brittikoomikon. Nyt Gervais onkin saanut kenkää projektista, sillä hän ei ole mukana ensi vuoden juontajakattauksessa.

– Sillä ei oikeastaan ole mitään merkitystä, sillä en olisi tehnyt ensi vuotta enää muutenkaan. Sanoin jo aiemmin, että voin tehdä sen kaksi kertaa, mutta en kolmatta, Gervais kertoi OK! -lehdelle.

Nykyisin Gervais on varakas mies, jonka tulevaisuus on turvattu ainakin taloudellisesti. Aina niin ei ole kuitenkaan ollut, ja taannoin Gervais paljasti kokeneensa köyhyyden kauhut. Nykyisin Gerwaisin omaisuuden arvioidaan olevan yli 10 miljoonaa euroa. Koomikko nousi tähdeksi vuonna 2001 The Office -televisiosarjan myötä. Sitä ennen hän joutui kuitenkin taistelemaan toimeentulostaan.

– Eräänkin kerran minulla oli jälkellä enää 50 penceä, joka oli viimeinen jäänne opintorahastani. Asuntoni vesimittari oli nollassa eikä minulla ollut puhtaita vaatteita ylleni. Tarvitsin kipeästi myös suihkua, joten päätin pestä itseni ja vaatteeni samaan aikaan, Ricky Gerwais kertoi Live-lehdelle.