Ruotsin seksikkäimmät julkkiskaunottaret bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista naiskauneutta ei ole jostain syystä saatu nostettua kansainväliseen tunnettuuteen, vaikka muutamat täkäläiset mallit ja missit ovat esiintyneet myös kansainvälisillä areenoilla. Viihdelehtiin saakka he eivät ole kuitenkaan vielä nousseet.

Naapurimaallamme Ruotsilla tilanne on kuitenkin toinen. Ruotsalaiskaunottaria nähdään nykyisin myös amerikkalaisissa viihdelehdissä vähintään viikoittain, sillä monet heistä ovat saaneet jalansijaa Hollywoodin markkinoilla. Nyt Radar Online on koonnut seksikkäimpien naispuolisten ruotsalaisjulkkisten kuvia näyttävään kuvagalleriaan.

Mukana kuvissa ovat itseoikeutetusti muiden muassa Tiger Woodsista viime vuonna eronnut Elin Nordegren, povipommi Victoria Silvstedt ja huippumalli Helen Svedin. Kuvista puuttuu jostain syystä näyttelijäkaunotar Malin Akerman.