Selena Gomezin väärennetty alastonkuva leviää netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias amerikkalainen teinipoppari Selena Gomez on tuorein julkkistähti, joka joutui äskettäin verkossa hakkereiden uhriksi. Justin Bieberin kanssa huhujen mukaan seurustelevan nuoren tähden profiileissa julkaistiin materiaalia sekä Twitterissä että Facebookissa.

Profiiliensa hakkeroinnista kertoi Selena Gomez itse, kun hän varoitti fanejaan ottamasta vakavasti yhteisöpalveluissa julkaistuja vihaviestejä. Lisäksi hän pahoitteli viestien mahdollisesti aiheuttamaa mielipahaa. Selenan ja Justinin yhteiskuvien jälkeen Bieberin fanit lähettivät Selenalle tappouhkauksia muiden muassa Twitter-mikroblogissa. Ongelmia on siis riittänyt.

Nyt teinipopparilla on jälleen aihetta suivaantua verkossa julkaistusta materiaalista, sillä hänen alastonkuvansa leviää parhaillaan internetissä. Kyseessä on valokuva, jossa Selena Gomez nähdään rinnat paljaana. Hänen tiedottajansa kiirehti kuitenkin eilen ilmoittamaan, että kuva on väärennös ja siten myös laiton. Vastaavia kuvia leviää netissä monista tähdistä, ja niiden tekijää odottavat kiinni jäädessään raskaat syytteet.