Vedonlyönti: Martinan ja Eskon ero ei ole julkisuustemppu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdissä on seurattu jo muutaman päivän ajan tiiviisti kotimaisen realityjulkkisparin mahdollista avioeroa. Äskettäin Esko Eerikäinen ilmoitti Facebook-sivullaan olevansa sinkku, ja sittemmin on jättänyt myös avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen.

Monet pitävät kuitenkin pariskunnan – tätäkin – eroa hyvin suunniteltuna julkisuustemppuna, sillä heidän uusi realitysarjansa alkaa televisiossa maaliskuussa ja tarvitsee ennen sitä kaiken mahdollisen näkyvyyden. Myös ennen häitään pari erosi suuren kohun saattelemana, mutta palasi pian yhteen parituhatta palstamillimetriä rikkaampana.

Iltalehden mukaan vedonlyöntiyhtiö Betsafe on kuitenkin sitä mieltä, että Esko ja Martina ovat eroamassa oikeasti. Se nimittäin tarjoaa nyt peliin laitetut rahat takaisin kertoimella 1,65, mikäli pariskunta on erossa koko loppuvuoden. Parin palatessa yhteen kerroin on 2,10. Yhdysvalloissa avioerosta ilmoittaminen on jo lähes vakiintunut tapa markkinoida erityisesti realitytähtien tulevia projekteja.