Venus Williamsin peliasu hämmensi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu tenniskaunotar Venus Williams nousi viime vuonna otsikoihin pelattuaan Australian avoimissa. Neitokainen näytti nimittäin kentällä siltä ettei ollut muistanut pukea peliasunsa alle lainkaan alushousuja.

Pian kuitenkin selvisi, että Venus oli pukenut kirkkaankeltaisen hameensa alle ihonväriset mikroshortsit. Tällä kertaa Venus Williams on ihmetyttänyt Australian avoimissa perin eikoisella peliasullaan, joka ei kuitenkaan paljastanut pintaa tavanomaista enempää. Sen sijaan hänen keskivartalonsa peitti erikoinen ristikko.

Venus tarjoili silmänruokaa myös viime vuoden Ranskan avoimissa, jossa pelimekko nousi yllättäen ylös paljastaen pelaajan takamuksen. Tuttuun tapaansa Williamsilla oli jalassaan hämäävästi ihonväriset mikroshortsit.

Venus ja Serena Williams lienevät viime vuosien seuratuimmat tenniskaunottaret ainakin sen jälkeen, kun Anna Kournikova vetäytyi ammattiareenoilta. Anna on tosin sittemmin tehnyt mallintöitä useampaankin otteeseen ja pelannut tennistä esimerkiksi hyväntekeväisyyden nimissä. Serena on puolestaan tehnyt jo lähes uraa poseeraamalla rohkeissakin nakukuvissa lehtien sivuilla.