Club Jamaica levittää reaggae-tunnelmaa Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea kiertää kevään aiknaa leppoisan kesäinen reggae-kiertue Club Jamaica, joka käynnistyy tänään Kotkasta. Turnee vie tien päälle maamme tasokkaimpia reggae-tiskijukkia yhteistyössä Metropoli-lehden kanssa.

Kiertueen isäntänä toimii DJ Leimasin, joka on yksi maamme tunnetuimmista reggaeselektoreista. Hän on lahtelais-helsinkiläisen Pouta Soundin perustajajäsen ja reggaeartisti Raappanan keikka-DJ. Pouta Sound on ehtinyt myös tehdä kiertueen Gambiassa. Kiertueen muita esiintyjiä ovat muiden muassa DJ Poutasuu, VG+ ja DJ Resupekka.

Ensi viikolla turnee nähdään jo toistamiseen Kotkassa, mutta sen jälkeen sunta on Kouvolan ja Seinäjoen kautta Vaasaan. Myöhemmin keväällä Club Jamaica pysähtyy myös muiden muassa Hyvinkäällä.