Hayden Panettiere lomaili pikkubikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere seurustelee nykyisin ukrainalaisen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkon kanssa. Taannoin Hayden oli otsikoissa kohutun raiskaaja-murhaajan roolinsa merkeissä. Tällä viikolla hän on ehtinyt paistatella otsikoissa jo useamman kertaan.

Scream 4 -elokuvaa syksyllä kuvannut Hayden nähtiin viime kuussa verkkoon vuotaneissa valokuvissa, joissa hänen paitansa paljasti hieman liikaa. Sunnuntaina sama toistui, kun hänen paidastaan näkyi läpi Golden Globe -gaalassa. Hayden on nopea liikkeissään, sillä nyt hän on ehtinyt jo lentää lomailemaan. Näyttelijäkaunotar ikuistettiin nauttimassa auringosta turkooseihin bikineihin pukeutuneena. Mukana oli myös hänen jättiläiskokoinen miehensä.

Taannoin Hayden vihjasi jättävänsä kameroiden edessä näyttelemisen kokeillakseen teattereiden lavoja.

– Juuri nyt keskityn pääasiassa elokuviin. Haluan kuitenkin pysyä avoimena kaikelle tähän teollisuuteen liittyvään. Juuri nyt minulla on eräs näytelmä, jonka roolista olen kiinnostunut, mutta eihän sitä koskaan tiedä, Hayden Panettiere kertoi Access Hollywoodille.