Hullu Poro laajentaa Tampereelle – tekeillä massiivinen ravintolamaailma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereelle avataan lähitulevaisuudessa uusi massiivinen ravintolamaailma, kun Koskikeskus-kauppakeskukseen rakennetaan useita uusia ravintoloita. Tunnetuin niistä on Leviltä tutuksi tullut legendaarinen Hullu Poro, joka laajentaa toimintaansa nyt Etelä-Suomeen.

Kolmen ravintolan, yli 2.000 neliön ja noin 1.500 asiakaspaikan ravintolamaailma toteutetaan yhteistyössä Hullu Poro Oy -ravintolan omistajan, yrittäjäneuvos Päivikki Palosaaren, ja tamperelaisen Koskiravintolat Oy:n yhteistyönä. Tampereelle avattavat ravintolat ovat nimeltään Hullu Poro, Miami ja Skål. Näistä Hullu Poro pyrkii tarjoamaan elämyksiä erityisesti myös turisteille.

Hullu PoroPäivikki Palosaari ja Teemu Aaltonen.

– Nyt saadaan Tampereelle sellainen paikka, jossa käy myös turisteja. Sieltä saa elämyksen, joka on erilainen kuin monissa ketjuravintoloissa. Täällä käy paljon ihmisiä, jotka eivät ehdi mennä Lappiin saakka. Hullu Poroon tulee Lapin erikoisuuksia. Turistit saavat palasen Lappia mukaansa. Tarjolla on viihdettä sekä ruoan että ohjelman muodossa, Koskiravintolat Oy:n Teemu Aaltonen kertoo.

– Jos täältä löytyy pilkahdus Lappia ja poronlihaa, niin turistit kyllä voivat kuvitella olevansa lapissa. ”Kannat kattoon” on meillä sellainen juttu, hulvaton hyvä meininki, joka on aina liittynyt Hullu Poron ympärille. Olen jo nyt kertonut meidän DJ:lle kuinka hienoa on vetää afterski kesällä täällä terassilla, yrittäjäneuvos Päivikki Palosaari kertoi.

– Tavoiteena on, että tämä on jo pääsiäisenä auki, Palosaari paljasti toiveensa projektin aikataulusta.

Hullu Poro rakennetaan nykyisen Knossos-ravintolan tiloihin. Uusista ravintoloista amerikkalaistyylinen Miami rakennetaan nykyisen Soittoruokala Sahan tiloihin. Saha avataan mahdollisesti myöhemmin toisaalla. Tulokkaista Skål on ruotsalaistyylinen lähinnä naisille suunnattu baari, joka tarjoaa muiden muassa kuohuviinejä, salaatteja ja jälkiruokia. Ruokalistan on koostanut televisiokokki Alex Nurmi.