Jenniferin muhkea rintamus pullisteli paidan auki – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin lakkautetusta Aavekuiskaaja-televisiosarjastakin tuttu näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt nähdään pian The Client List -televisioelokuvassa. Viime aikoina uusia menestysrooleja ei ole tullut, mutta neitokainen on siitä huolimatta tiiviisti otsikoissa.

Painonnousujensa ja -laskujensa kanssa viime vuonna painiskellut Jennifer Love Hewitt on nykyisin upeassa sopusuhtaisessa kunnossa, joten moista vartaloa kelpaa esitellä. Taannoin hänet nähtiinkin vesipuistossa, mutta nyt Jennifer on ikuistettu shoppailemassa. Hänen yllään nähty valkoinen kauluspaita oli kuitenkin muotoihin nähden ilmeisen pieni, sillä se ei mahtunut kunnolla kiinni rintavarustuksen takia.

Jennifer Love Hewitt aloitti uransa noin 20 vuotta sitten. Kyseessä oli tuolloin Kids Incorporated –televisiosarja. Vuonna 1997 ensi-illassa nähtiin Tiedän Mitä Teit Viime Kesänä ja näin neidon ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe kuuluvat neitokaisen tuotantoon. Ensi vuonna Love Hewitt nähdään The Lost Valentine –televisioelokuvassa.