Jessica Alba on näyttävä ruokakaupassakin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nähdään parhaillaan Suomessakin samanaikaisesti kahdessa elokuvassa, kun hän tähdittää sekä Machete että Pienin painajainen perheessä -elokuvia. Niiden myötä Jessican osakkeet ovat taas nousseet viihdelehdissä.

Viime viikolla Jessica Alba kuvattiin keskimääräistä homssuisempana ja väsyneempänä shoppailemassa Brentwoodissa, Kaliforniassa. Hieman tuoreemmalla kauppareissulla meno oli jo hieman toinen, sillä perheensä kanssa ruokakaupassa ostoksilla ollut Jessica näytti arkilookissaankin varsin seksikkäältä.

Muutama päivä sitten Jessica kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Alba paljasti äskettäin myös vähemmän mairittelevia puolia itsestään, sillä hän kertoi olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista. Jessica paljasti tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.