Kardashianin pikkuveljelle tarjottu alastokuvista 45 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodoistaan ja alastonkuvistaan aikoinaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian oli joulukuussa tehdyn laskelman mukaan maailman parhaiten ansaitseva realitytähti. Kardashian tienasi viime vuonna peräti kuusi miljoonaa dollaria. Pikkurahan puutetta hänellä ei siis ole, mutta pikkuveljen tilanteesta ei ole tietoa.

Nyt hän pikkuveljelleen Rob Kardashianille on nimittäin tarjottu 45.000 dollaria alastonkuvista. Tarjouksen on tehnyt Playboy-lehden naisille suunnattu vastine, eli Playgirl-lehti. Aiheesta uutisoineen Life & Style -lehden mukaan komea Kardashian halutaan naistenlehteen, koska häntä pidetään siihen täydellisenä valintana.

Viime päivinä Kim Kardashian on ollut otsikoissa uuden miesystävänsä, New Yorkissa asuvan koripallopelaaja Kris Humphriesin merkeissä. Tähtiparin tapailu on jatkunut jo muutamien viikkojen ajan, ja nyt Kim Kardashian aikoo muuttaa suhteen vuoksi New Yorkiin. Pariskunta aikoo muuttaa yhteen heti kun se on mahdollista. Kim Kardashian aloitti sopivan asunnon etsimisen tiistaina.