Kiinankielinen tatuointi meni pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja maailmalla on nähty monia tatuointeja, joihin on kaikista varotoimista huolimatta päässyt lopulta livahtamaan kirjoitusvirhe. Taannoin naurunalaiseksi joutui muiden muassa Martina Aitolehti, jonka tatuoinnissa oli merkittävä virhe. Myöhemmin koko teksti maalattiin mustaksi.

Samankaltaisia kohtaloita on ollut viime aikoina myös Yhdysvalloissa, kun esimerkiksi Hayden Panettiere ja Rihanna ovat tatuoineet iholleen kirjoitusvirheitä. He eivät ole kuitenkaan virheistä välittäneet, vaan jättäneet tatuoinnit sellaiseksi. Yksi usein keskustelua usein aiheuttava aihe ovat kiinalaiset kirjoitusmerkit.

Nyt kiinalaisista tatuoinneista on saatu oivallinen esimerkki, kun nuori nainen oli tatuoinut kylkeensä muutaman kirjoitusmerkin. Hän julkaisi kuvan Facebookissa, jossa kiinalaisnainen huomasi sen. Nainen tiedusteli tatuoinnin ottajalta, että oliko hän varmasti halunnut kylkeensä tekstin ”Picnic-pöytä”.

Tatuointi kiinaksi