Megan Foxin alusvaatteet eivät paljon peitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tuttu kaunotar nähtiin vuodenvaihteessa viettämässä lomaansa Havaijilla yhdessä aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa. Tuolloin leffatähti nähtiin päivittäin bikinikuvissa.

Nyt Megan Fox on jo palannut lomaltaan ja ehtinyt poseerata myös näyttävissä kuvissa. Nyt hänet nähdään makoilemassa sohvalla pienenpienissä ja paljastavissa alusvaatteissa Armanin alusvaatemainoksen kuvassa.

Megan Fox oli viime vuonna otsikoissa, kun hän paljasti kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa. Tänä syksynä hän viimein vahvisti olevansa biseksuaali. Leffakaunotar kuitenkin lisäsi, ettei hän voisi harrastaa seksiä toisten biseksuaalien naisten kanssa, vaan ainoastaan lesbojen kanssa.

– Ei ole epäilystäkään ettenkö minä olisi biseksuaali, mutta olen myös tekopyhä. En koskaan menisi treffeille biseksuaalin tytön kanssa, koska se tarkoittaisi että hän olisi maannut myös miesten kanssa, ja miehet ovat niin likaisia. En halua harrastaa seksiä naisen kanssa joka on ollut sängyssä miehen kanssa, Megan Fox kertoi Esquire-lehdelle.