Michael Jacksonin perikunta suuttui nettilehdelle – vaatii sulkemista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissa kesänä epäselvissä olosuhteissa kuolleen poptähti Michael Jacksonin perikunta on ansainnut jo lähes 200 miljoonaa dollaria rahastamalla Jacksonin musiikilla ja oheistuotteilla. Äskettäin julkaistiin ensimmäinen Jacksonin postuumeista albumeista.

Nyt Jacksonin perikunta vaatii oikeudessa liikemies Howard Mannin kustantaman nettilehden sulkemista, sillä heidän mukaansa verkkosivusto on julkaissut tekijänoikeuksien suojaamaa musiikkia ja myynyt luvattomasti Jacksonin äidin Katherine Jacksonin kirjoittamaa kirjaa. Myös sivuston nimi ärsyttänee perikuntaa, sillä sivusto on nimeltään JacksonSecretVault.com.

Kirjan lisäksi verkkosivustolla julkaistiin viime vuonna laittomaksi väitettyjä remix-versioita Jacksonin kappaleista. Oikeudessa perilliset vaativat sivuston sulkemista ja verkko-osoitteen siirtämistä heille. Lisäksi kaikkea sivuston tuottamaa voittoa vaaditaan maksettavaksi perikunnalle.